De massagepraktijk is momenteel tijdelijk gesloten.

Soorten massages

Natural Flow Massage

ontspanningsmassage

Heb je behoefte aan wat welverdiende ontspanning, aandacht en tijd voor jezelf?

De Natural Flow Massage is een ontspanningsmassage, om je uit je hoofd en denken te halen zodat je weer helemaal in je lichaam kan zakken. Er wordt gebruik gemaakt van allerlei massagetechnieken die mooi in elkaar overvloeien. Ze worden met aandacht ingezet naar jouw behoeften zodat de massage helemaal op jou kan worden afgestemd. 

Tijdens deze massage kan het hele lichaam aan bod komen (rug, schouders/nek, benen, voeten, buik, armen en gezicht). Je kan zelf aangeven waar je je goed bij voelt.

 

60 minuten - 60€

90 minuten - 85€

Rugmassage

rugmassage

Heb je last van spanningen in je rug, nek of schouders? Door de drukte en stress van alledag, zittend werk of net (zwaar) fysieke arbeid komen deze spieren vaak vast te zitten. Een massage gericht op deze spieren kan dus erg ontspannend werken.

Tijdens de rugmassage krijgen de spieren van de rug, nek en schouders alle aandacht en kunnen ze weer ontspannen en losgewerkt worden door diepgaande massagetechnieken. 

Bij blessures of sterke spierblokkades wordt doorverwezen naar een kinesist of osteopaat.

 

30 minuten - 30€

60 minuten - 60€

Holistic pulsing

holistic pulsing

Een holistic pulsing of wiegmassage is een massage bovenop de kledij waarbij het lichaam zachtjes wordt gewiegd, gerold en eventueel gestrekt. Hierbij komen de vloeistoffen in ons lichaam weer in beweging waardoor de energie weer kan gaan stromen. Deze massage kan zowel op de voor- als achterkant van het lichaam worden uitgevoerd.

Voel je jezelf (nog) niet helemaal op je gemak bij een massage met olie op de blote huid? Dan is dit een ideale manier van masseren! Naast het pulsen kunnen ook enkele andere massagetechnieken boven de kledij worden gebruikt. Het is een hele fijne massagevorm die vooral energetisch en dus erg diepgaand kan werken.

Een eerste massage duurt 30 minuten zodat je rustig kan kennismaken met deze vorm van masseren.

 

30 minuten - 30€

60 minuten - 60€

GEEN EROTISCHE MASSAGE!