De massagepraktijk is momenteel tijdelijk gesloten.

Terug naar school

Gepubliceerd op 31 augustus 2020 om 20:12

De tweede helft van het vorige schooljaar heeft er voor iedereen heel anders uit gezien. De scholen werden gesloten omwille van de coronacrisis, we moesten zoveel als mogelijk thuis werken, ouders moesten daarbovenop ook nog 'les geven' aan hun eigen kinderen, het huishouden bijhouden wordt een stuk lastiger wanneer iedereen altijd thuis is, geen mogelijkheden om eens te gaan winkelen, sporten in groep, op restaurant, hobby's die niet meer kunnen doorgaan,... In juni mochten de kinderen gelukkig weer even naar school, de kleinsten dan toch... En dan opnieuw twee maanden thuis, vakantie, met beperktere opvang dan anders omwille van het werken met bubbels en allerlei maatregelen.

De afgelopen maanden zijn dus niet altijd even gemakkelijk geweest, voor iedereen met ups en downs en toch wel wat onzekerheden.

Heel wat ouders hebben waarschijnlijk meer dan ooit uit gekeken naar 1 september! De kinderen kunnen weer naar school, er komt weer meer routine en structuur en op die manier hopelijk wat meer rust.

En zo komt er ook weer tijd om een momentje rust en ontspanning in te plannen voor jezelf... met een massage natuurlijk! Van harte welkom!


«   »