De massagepraktijk is momenteel tijdelijk gesloten.

Over mij

Massagetherapeut in Oud-Turnhout

Mijn naam is Kim Lemoine en ik ben mama van twee kindjes.

Naast mijn werk als verpleegkundige, heb ik mijn eigen massagepraktijk. Zorgen voor anderen zit in mijn bloed en doe ik met hart en ziel! Het werken in de zorgsector is een leuke, maar vaak ook erg drukke job. Het geven van massages is voor mij een prachtige en heerlijke aanvulling waarbij ik mijn volle aandacht aan iemand kan geven.

 

Doorheen mijn eigen levensproces, vooral door het mama worden, het zelf ervaren (en geven) van massages, Biodanza en ander lichaamswerk via dans ben ik meer in verbinding gekomen met mezelf, mijn lichaam en mijn gevoel. Dit wil ik graag doorgeven aan anderen met behulp van massage om zo de wereld net dat stukje mooier te maken.

 

Mijn vakopleiding massage heb ik gevolgd bij KIOM opleidingsinstituut in Eindhoven en gaandeweg blijf ik allerlei cursussen volgen om mezelf verder te verdiepen in de wondere wereld van massage.

 

De massagetechnieken zet ik op intuïtieve, voelende wijze en met aandacht in, altijd in overleg met jouw wensen en behoeften. Zo kan je jezelf veilig voelen om je volledig te ontspannen, je zorgen en stress los te laten, te genieten van het NU en de verbinding met jezelf weer te voelen. 

 

Voel je van harte welkom voor een massage!

GEEN EROTISCHE MASSAGE!